Englishposition argument essay technical research paper example rutgers mfa creative writing check my essay Deutsch Dansk Italiano Française Español Turkiye Ðóññêèé
R&T Stainless A/S
VEDLIGEHOLDELSE AF R&T PRODUKTER  



 

Koldsvejsning imellem møtrik og bolt/gevindstang er et fænomen der kan opstå, for at forhindre dette anbefaler R&T at man anvender en (låse)møtrik med en voksbehandling.

Voksbehandlingen er med til at nedsætte friktionen og dermed muligheden for at møtrikken sidder fast. Voksbehandlede låsemøtrikker kan købes hos alle boltvare leverandører.

 

TJEK-LISTE FOR VEDLIGEHOLDELSE

 

Formål: Undgå alle typer af uheld/skader på børn, voksne eller ting/genstande ved anvendelse af R&T Stainless A/S produkter.

Alle komponenter skal grundigt undersøges for tilstedeværelsen af kilde til skade af enhver art.

Eksempelvis, men ikke begrænset af:

  • Skarpe kanter
  • Svage eller manglende svejsninger
  • Tilsikre at bolte og møtrikker er spændt tilstrækkeligt.
  • Undersøge for brud I materialer eller andre visuelle fejl

- HVER MÅNED ELLER I TILFÆLDE AF EKSTREM BRUG - HVER 15 DAGE

Tjek for slidtage, skader, hærværk samt check om produkterne har tilstrækkelig med smøremiddel (olie,fedt).

Tjek alle dele udvendigt, åbn delene der hvor de er samlet med bolte og møtrikker.

 

OBS! Åbn IKKE dele som er samlet med bolte og møtrikker og som er fastgjort med svejsning, i disse tilfælde kontrolleres produktet visuelt samt ved hjælp af manuel bevæge emnet op og ned og til højre og til venstre.  Samt ved at skubbe til eller hive i produktet.

 

Hvis der konstateres for meget eller for lidt frigang/bevægelse i produkter, på grund af slidtage, og eller skader, hærværk, skal den skadede del øjeblikkelig udskiftes med en ny og original.

 

Husk at påføre smøremiddel efter udskiftningen. (hvis produktet er udstyret med en smørenippel skal denne anvendes).

 

Hvis produktet er udstyret med plastikkapper skal disse fjernes og smøremiddel påføres, det er vigtigt under påføringen at smøremidlet trænger ind alle steder. Afslut smøringen med at sætte plastikkappen på igen.

Hvis plastikkapperne er blevet væk, kan nye rekvireres til udskiftning hos leverandøren.

 

Alle kuglelejer og bevægelige dele som ikke er 100% tildækket eller indelukket skal smøres ved anvendelse af en pensel eller børste.

 

Produkter med brud i materialet, svage eller ødelagte svejsninger skal repareres/udskifter med det samme.

 

Hvis der konstateres mislyde ved bevægelige dele kan disse mislyde reduceres ved påføre par dråber olie.

 

-TJEK HVER MORGEN FØR REDSKABET TAGES I BRUG

 

ALLE GUMMIKOMPONENTER: Tjek for at slidtage, skader, hærværk og tjek for tilstrækkelig smøring. Alle metaldele eller hårde materiale indsatser der er belagt med gummi eller lign. Skal være i samme stand som da redskabet oprindeligt var købt, og installeret første gang.

 

Hvis der konstateres fejl og mangler, skal produktet udskiftes med nye og originale med det samme.

 

ALLE KOMPONENTER: Tjek for at slidtage, skader, hærværk og tjek for tilstrækkelig smøring.

Alle sjækler, bolte og møtrikker kontrolleres og efterspændes overalt.

Hvor redskaber er ophængt eller monteret med hinanden, eller redskaber der er bevægelige skal der tjekkes ved at manuelt bevæge delen op og ned, til højre og til venstre, udskift den fejlbehæftede del med en ny og original. De defekte dele fjernes fra legepladsen FØR at redskabet må tages i brug igen.

 

Alle former for krav skal være skriftlig og der skal medleveres en kopi af skriftlig logbog / inspektionsplan (iht. EN1176) med datoer for udført arbejde som beskrevet i ovennævnte punkter i denne tjekliste som værende kontrolleret og udført.

Hvis denne inspektionsplan ikke kan fremvises, forbeholder R&T Stainless A/S ret til at afvise alle former for direkte og indirekte krav.

 

Fejlbehæftede komponenter vil blive udskiftet med nye eller repareret indenfor garantiperioden. Andre krav vil ikke blive aksepteret.

 



R&T Stainless A/S - innovations 4 play
Formervangen 7-9, DK 2600 Glostrup, Denmark
Tel. +45 39563473
Fax. +45 39692384
info@rt-stainless.com
www.rt-stainless.com
Vision Team Typo3 CMS